Erfaren frisør inden for herreklip

​Er du på udkig efter en herrefrisør, er det ikke som i gamle dage hvor der fandtes damefrisører og herrefrisører. Hos Frisør Clauline har vi stor erfaring med herreklip. Om du kommer fra Vejle, Kolding, Fredericia eller oplandet, vil du altid forlade salonen med en frisure, der matcher netop din personlighed.

Vores 30 års erfaring i frisørfaget, har også givet en masse erfaring med herreklip og i det hele taget behandling af herrehår. Vi hjælper dig med at finde frem til, hvilken frisure der passer bedst til dig. 

AVANCERet OG SIMPel herreklip HOS DIN LOKALE FRISØR

Kvalitet og kundetilfredshed er alfa og omega hos Frisør Clauline. Du kan derfor være sikker på, at du går fra en af vores frisører med et knivskarpt resultat. 

​Når du bestiller en tid hos vores frisør, kan vi give dig en avanceret og moderne frisure, hvor vi hiver de smarte teknikker frem. Hvis du er på udkig efter en billig herreklip, har du ligeledes mulighed for at bestille en meget simpel klipning, udelukkende med maskine.

Få en smart frisure hos Frisør Clauline

Ønsker du at bestille tid, kan du gøre det ved at booke tid online, eller du kan ringe til os på telefon 75 83 00 97. Lad os hjælpe dig med at få en smart frisure, der passer til din personlighed. 

Online booking

Clauline tilbyder Online Booking, så du i ro og mag kan lave din tidsbestilling når det passer dig.​ Online Booking er en ekstra service for dig, men du er naturligvis velkommen til fortsat at kontakte os for tidsbestilling m.v. på telefon: 75 83 00 97.

Facebook

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 57 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag​

Lukket

Tirs - Tors

09.00 - 17.30​

Fredag

09.00 - 19.00​

Lørdag​

09.00 - 13.00​

​FRisør Clauline

CVR: 13908885​

Grønnegade 28, 7100 Vejle

Telefon: 75 83 00 97

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af mere end 60 anmeldelser på Facebook